Wie kroont zich tot ‘Folder van het Jaar’? Breng nu je stem uit!

Image
FVHJ24

De strijd om de felbegeerde titel van 'Folder van het Jaar' is opnieuw losgebarsten! Vanaf 1 september is de verkiezing officieel van start gegaan en consumenten krijgen tot 31 oktober 2024 de kans om hun stem uit te brengen. In deze spannende competitie dingen folders mee in diverse categorieën zoals ‘Supermarkten’, ‘Home’, ‘DIY’, ‘Tuin & dier’, ‘Beauty & fashion’ en ‘Elektro & telecom’ en ‘digitale folder’. Wie verovert de harten van het publiek en sleept de prestigieuze prijs in de wacht?

Folder: een krachtig massamedium

Folders, zowel fysiek als digitaal, spelen een cruciale rol in de communicatie tussen retailers, merken en consumenten. Ze zijn een effectief massamedium dat miljoenen mensen bereikt, en de verkiezing van ‘Folder van het Jaar’ zet niet alleen de folders zelf in de schijnwerpers, maar ook de creatieve teams die er dagelijks aan werken. Van indrukwekkende visuals tot scherpe aanbiedingen, elke folder vertelt een verhaal dat consumenten inspireert en informeert.

Leaflet Masters: de uitreiking van de consumentenprijzen

De prijsuitreiking van de consumentenprijzen vindt plaats tijdens het evenement Leaflet Masters. Hier wordt bekendgemaakt welke folders door het publiek zijn gekozen als de beste in hun categorie. Leaflet Masters is hét moment om de toppers in de folderwereld te vieren en hun harde werk te erkennen.

Meer info en inschrijven kan via www.leafletmasters.be >

Juryprijzen tijdens RetailDetail Night

Naast de publieksprijzen, worden er ook juryprijzen uitgereikt. Een deskundige jury onder leiding van Nathalie Dens, vice-rector aan de Universiteit Antwerpen, beoordeelt de deelnemende folders op verschillende criteria zoals originaliteit & innovatie, herkenbaarheid, call to action, authenticiteit, ….

Dit uitreiking gebeurt tijdens de RetailDetail Night op 21 november, een evenement waar de crème de la crème van de retailsector samenkomt.

Stem nu en bepaal de winnaars!

Heb jij een favoriete folder die je vaak doorbladert of een digitale versie die je telkens weer inspireert? Dan is dit je kans om je stem te laten gelden! Stem op jouw favorieten binnen de verschillende categorieën en help mee bepalen wie zich tot 'Folder van het Jaar 2024' mag kronen.

Stemmen kan nog tot en met 31 oktober!

Breng hier je stem uit >